PERMUAFAKATAN KELUARGA HASHIMARBAIN (PEKA)

PERMUAFAKATAN KELUARGA HASHIMARBAIN (PEKA)
Haji Hashim Kulup Ismail (Ayahanda) Hajah Arbaayah Yeop Majlis (Bonda). Anak-Anak: Abdul Rahman, Hashimah, Abdul Mutalib, Salim, Mastina, Hamdan, Syuaib, Sufini, Haryati, Suriyani, Ahmad Farid, Nurhanim, Ahmad Syukri & Mohd. Najib

Tuesday, February 3, 2009

ASSALAMUALAIKUM SEMUA....

Ina (Mastina) sebenarnyer nk promote skit ni... Buat pertama kalinya Ina telah pun membuka blog company Ina sendiri.. Hope ade lah yang sudi melawat blog company Ina.. Untuk pengetahuan semua yang masih belum mengetahui apakah perniagaan yang Ina jalankan. Ina telah membuka satu perniagaan bidang Pengangkutan iaitu perkhidmatan sewaan kenderaan serta membawa pelancong seluruh Malaysia. Alhamdulillah perniagaan yang Ina jalankan ini mampu juga bertahan selama 3 tahun dah....dan setanding dengan syarikat2 travel agensi yang lain.
Berkat dorongan dan doa suami, anak-anak serta keluarga yang begitu memahami kerjaya Ina, Ina ucapkan berbanyak2 terima kasih. Tanpa kalian tak mungkin Ina bertahan sehingga kini....Layari lah laman blog Ina yang tak seberapa ini.. (www.modalbaiduri.blogspot.com)

2 comments:

ramlah rashid said...

amboi....... dah ada syarikat & blog seniri rupanya. jom singgah2 ke blog kak am ye?meh.

Ramlah Rashid said...

tak boleh nak tinggal komen di blog mastina tu.... jg kena masuk sini balik.

Related Posts with Thumbnails